Zdroj údajov: ŠÚSR,
aktualizované: 31.03.2025

PRORSUM, spol.s r.o.

PRORSUM, spol.s r.o.

IČO:
36785717
DIČ:
2022386861
SK NACE:
78100 Čin.agentúr sprostr.zam.
Adresa:
Hollého 23
90101 Malacky
Okres:
Malacky
Kraj:
Bratislavský kraj
Právna forma:
Spol. s r. o.
Kat. veľkosti:
100-149 zamestnancov
Druh vlastníctva:
Súkromné tuzemské
Dátum vzniku:
02.06.2007
Dátum zániku:
-
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
31.03.2025
Zostavená dňa:
28.03.2025

Úč POD: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
15.01.2025
Zostavená dňa:
27.12.2024
Schválená dňa:
31.12.2024

Úč POD: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
30.06.2024
Zostavená dňa:
27.06.2024

Úč POD: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
12.01.2024
Zostavená dňa:
28.12.2023
Schválená dňa:
31.12.2023

Úč POD: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
02.05.2023
Zostavená dňa:
28.04.2023

Úč POD: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
04.10.2016
Zostavená dňa:
29.09.2016
Schválená dňa:
30.09.2016

Úč POD: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
31.03.2016
Zostavená dňa:
30.03.2016

Úč POD: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
22.05.2015
Zostavená dňa:
22.05.2015
Schválená dňa:
22.05.2015

Úč POD: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Môžeme, prosím, používať cookies?🍪

S cieľom zabezpečenia správneho fungovania webovej stránky a zlepšovania našich služieb používame cookies. Prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Nevyhnutné cookies
Vždy aktívne
Zabezpečujú základnú použiteľnosť webovej stránky. Webová stránka nemôže správne fungovať bez týchto cookies. Tieto súbory cookie neukladajú žiadne informácie o vás.
Analytické cookies
Pomáhajú lepšie porozumieť správaniu návštevníkov webovej stránky a tým prispievajú k lepšej funkcionalite tohto webu.